♥ Chapter 11 ♥


 

I bilen hem satt jag och Selena och skrattade åt Justin för att han hade lyckats spilla cola över hela sig. Jag var riktigt förvånad över hur kul jag hade haft det. Jag trodde att det skulle vara pinsam tystnad under hela picknicken men det visade sig att det var väldigt lättsamt att prata med både Selena och Justin. Jag och Selena hade verkligen gått ihop hur bra som helst. Vi hade väldigt mycket gemensamt och det bästa ämnet som vi älskade att prata om var skor och kläder, vilket Justin tyckte var urtråkigt och suckade varje gång vi kom in på ämnen som hade med det och göra.

 

Vid ett tillfälle, när Selena skulle gå och hämta något i bilen, så tog jag tillfället i akt och bad om ursäkt till Justin.

Justin, jag vill bara säga förlåt för att jag gjorde sönder din bil och för att jag fick ett utbrott på dig. Du ska bara veta hur mycket jag skäms för båda sakerna, speciellt det andra.” han satte upp handflatan för att tystna mig och skakade på huvudet.

Jag förlåter dig. Men det var faktiskt mitt fel egentligen. Jag borde ha lyssnat på dig när du sa att du ville prata. Och jag skulle egentligen aldrig ha sagt att jag hade känslor för dig i första läget. Det var inte rät mot dig eller Selena.” när vi hade rett ut allt jobbigt som var mellan oss så gav han mig en stor och lång kram. Just då kom Selena och hon drog högt efter andan.

Så ni har något på gång i alla fall?” hon lät riktigt dömande och sårad. Jag och Justin hade snabbt släppt varandra och stirrade på henne i förfäran. Hon brast ut i skratt och vek sig dubbel. Både jag och Justin slappnade av när vi förstod att hon bara hade skojat. ”Ni skulle sett era miner!” hon gjorde ett halvhjärtat försökt ed att härma oss men klarade inte av det på grund av allt skrattande. Vi kunde inget annat än att stämma in så tillslut så satt vi alla tre på filten med tårarna rinnande nerför kinderna.

Vi underhöll oss i flera timmar med hjälp av en kortlek. Justin lärde mig och Selena massa olika kortspel som han var ”mästare i, enligt honom själv. Men både jag och Selena vann överhonom flera gånger, vilket gjorde honom sur för att han var den dåliga förloraren han var.Vi hade börjat packa ihop allting när klockan närmade sig halv 7 på kvällen, då vi alla började bli hungriga igen. Vi hade satt oss i bilen, Justin i förarsätet och jag och Selena i baksätet, och Justin började köra mot Mcdonald's som låg en bit hemifrån. När vi nästan var hemma så hade Justin precis tänkt dricka av sin cola som han hade köpt och precis då så kom ett litet gupp på vägen. Och eftersom Justin inte var beredd så tappade han sin mugg och det kom cola över hela hans jeans. Jag och Selena brast ut i gapskratt och Justin sa en hel del svordomar medan han försökte torka upp det värsta.

Vi var hemma runt halv 8 dådet hade tagit lite tid när vi köpte mat. Vi bestämde oss för att ta ett kvällsdopp i poolen så vi stod några minuter senare på poolkanten och räknade till 3 innan vi hoppade i tillsammans. Det var riktigt svalkande och skönt och jag kände hur den sista osäkerheten och skammen sköljdes ut ur min kropp. Det blev vattenkrig, jag och Selena mot Justin och det slutade med att Justin hamnade under vattnet.

We are the champions my friend, do do. And we'll keep on fighting til' the end, do do do!” både jag och Selena sjöng allt vad vi kunde och gjorde high-five med varandra. Justin, som hatade att förlora, klev upp ur poolen och satte sig på en stol och surade. Vi hade också gått upp och suttit oss bredvid honom.


 

Klockan började närma sig 10 på kvällen och solen hade precis gått ner. Vi hade pratat och skrattat ett bra tag och Justin gäspade tillslut stort.

Jag går och lägger mig.” han ställde sig upp och sträckte lite på sig.

Jag kommer om en stund.” Justin böjde sig ner och gav Selena en lätt puss på munnen och jag vände bort huvudet. Jag kunde inte låta bli att känna ett sting av avundsjuka. Tänk om det var mig han hade pussat godnatt sådär. Justin sa godnatt till mig och gick in. Selena tittade på mig och jag mötte hennes blick.

Ni pratade innan eller?” jag nickade och hon log uppmuntrande mot mig. ”Så nu är allt bra igen?”

Yep, eller jag tror det i alla fall. Han verkade mer säker när han såg att du och jag kom bra överens.” Selena nickade instämmande och tittade upp mot himlen. Det föll en skön tystnad mellan oss och jag blundade lite. Selena var den som avbröt tystnaden.

På vilket sätt sårade han dig egentligen? Det är okej om du inte vill prata om det, men jag bara undrar.” jag öppnade sakta mina ögon och märkte att hon kollade undrande på mig.

Ehm... Jag ville prata med honom om en sak, då när han skulle åka till dig. Men han bara sket i mig och sa 'kan vi inte ta det när jag kommer hem. Jag ska välja!'. Och det gjorde mig både arg och ledsen för han verkade inte ens bry sig om mig. Och innan hade han sagt att han brydde sig jätte mycket om mig. Men tydligen så gjorde han inte det.” Selena tittade förstående på mig. Jag berättade inte allt vad han hade sagt till mig. Jag misstänkte att Justin inte hade sagt något om det så jag uteslöt att berätta det. Om Selena skulle få reda på det så var det av honom hon skulle få det.

Får jag fråga vad det var du ville prata med honom om? Eller är det privat?” det var det där jag var rädd för skulle komma på tal. Jag var inte säker på om jag ville berätta. Om jag berättade kanske hon skulle lista ut vad Justin hade sagt till mig först och jag hade inte lust att vara anledningen till att Jelena skulle göra slut. Jag bet mig tvekande i läppen.

Alltså, detta är inte precis något man berättar för någon som man känt i endast några få timmar men det känns som om jag kan lita på dig.” hon tittade på mig och visade att hon lyssnade. Jag tog ett djupt andetag och förberedde mig på det värsta från henne. ”Jag skulle berätta för honom att jag...har känslor för honom. Att jag gillar honom mer än en vän.” jag knep ihop ögonen och väntade på att höra hur Selena skulle skrika åt mig. Men jag fick aldrig höra det. Det enda ljudet som kom från henne var hennes klingande skratt. Jag öppnade ögonen och tittade förvånat på henne.

Är du seriös? För jag trodde att du skulle skälla på mig och skrika att jag skulle hålla mig borta från din pojkvän?”

Nej nej, det är klart jag inte gör. Det är många som blir förälskade i Justin. Han är faktiskt väldigt flörtig och charmig av sig. Och jag har full förståelse för dina känslor. Och bara du inte försöker stjäla honom från mig så är det okej för mig.” min haka var långt ner i marken, kändes det som. Även om jag var lättat av att hon nu visste om det så kunde jag inte låta bli att bli helt stum. Var hon okej med att jag gillade hennes kille? Den tjejen kunde verkligen göra en förvånad.


Så Selena är okej med att Vanessa har känslor för Justin, överraskande ha? ;)

Förlåt för dåligt uppdatering, jag ska på resa till Dalarna i morgon eller på Fredag så jag måste packa och så. Jag ska försöka skriva klart kapitel 13 innan jag åker så får ni 2 tidsinställda medan jag är borta, okej? :)

Ingen limit denna gången!

Stay Tuned! ;)Kommentarer
Postat av: charlie greven

ÅHHH JAG ÄR HELT HÖG PÅ DENNNA NOVELL!
vrf behövs droger lixom..?
Massa creed till dej!

2012-07-26 @ 06:25:58
Postat av: Amanda

Bäääst'

2012-07-27 @ 21:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0