♥ Chapter 33 ♥


 

Jag väntade spänt på vad som skulle komma härnäst. Jag förstod inte! Jag trodde att min mamma tyckte om Vanessa men kanske så hade jag fått helt fel uppfattning? Det hade gått någon minut innan jag öppnade munnen igen.

”Mamma, är du kvar?” det tog någon sekund innan jag hörde hur hon skrattade glatt i luren och klumpen i magen försvann genast.

”Jadå, jag blev bara så glad för din skull! Jag har verkligen väntat sen Toronto på att du skulle komma med den nyheten.”

Jag bara stod där mitt i mitt rum och log stort och fånigt åt hennes ord. Jag visste att hon hade gillat Vanessa.

”Vanessa verkar vara bra för dig. Du har varit mycket gladare sen du träffade henne.”

”Och hur vet du det?”

”Jag är din mamma, Justin, och jag känner dig mycket väl.” jag skrattade och visste att det var sant. Min mamma om någon kände mig inifrån och ut. I bakgrunden kunde jag fortfarande höra mina morföräldrar tissla och tassla med varandra. Plötsligt drog mamma in sig i samtalet med dem och lämnade mig ensam i luren. Jag var tyst och lyssnade på vad de sa, jag hörde inte mycket men jag lyckades urskilja orden ”ikväll”, ”middag” och ”familjen”. Efter ett ögonblick så kom min mamma tillbaka till luren.

”Din mormor och morfar vill också träffa Vanessa. Så vad säger ni om att komma på middag ikväll?”

”Självklart, mamma. Jag har inte träffat er alls mycket under sommaren och det är dags nu.” mammas härliga skratt hördes och det värmde mig lika mycket varje gång.

”Bra. Ta med Jeremy och barnen också om de vill komma så blir det en stor och härlig familjemiddag.”

”Okej, vi kommer vid sex. Jag älskar dig mamma.”

”Jag älskar dig med, gubben. Ses ikväll.”och med de orden så la vi på och jag gick ut till köket där alla de andra var med ett stort leende på mina läppar. Denna veckan blev bara bättre och bättre för varje dag.

 

 ♥

 

Så fort jag visade mig i köksöppningen så såg Vanessa mig.

”Vad lång tid det tog. Somnade du om eller?” hon gav mig ett av hennes busiga leenden och jag skrockade åt henne lite tyst och skakade på huvudet.

”Mamma ringde.”

”Jaså, vad sa hon då? Hur var det med henne och dina morföräldrar?” Pappa satt mellan Jazzy och Jaxon med sin tallrik fullproppad med äggröra och bacon och gaffeln i ena handen.

”Jo det var bra. Jag berättade om Vanessa och mig och hon tyckte att vi alla skulle komma över ikväll på en familjemiddag.”

”Hm, låter bra. Jag har inget annat för mig i alla fall.” jag nickade och gick fram till den lediga platsen bredvid Vanessa och satte mig ner. Jag märkte hur hon satt tyst och stirrade rakt ner i sin tallrik medan hon åt. Jag tittade hela tiden på henne och märkte hur nervös hon hade blivit. Så fort hon skulle ta mer mat, flytta något eller skicka saker till Jeremy så tappade hon det och ursäktade sig tyst. Jag log åt hur hennes beteende helt plötsligt hade ändrat sig. Jag lutade mig mot henne, gav henne en lätt kyss på munnen och fick hennes ögon att fokusera på mig.

”Oroa dig inte. Det kommer gå bra.” hon nickade löst och tog ett djupt andetag. Jag tog hennes hand i min och smekte den och det verkade lugna ner henne lite granna i alla fall för hon kunde vara som vanligt utan att tappa allt hon höll i. Jag var hundra procent säker på att min mormor och morfar skulle tycka lika mycket om henne som jag och alla andra som hade träffat henne gjorde. Den här kvällen skulle bli väldigt lyckad, det kände jag på mig.

 

♥ 

 

NÅGRA TIMMAR SENARE

Några minuter innan vi skulle bege oss iväg till middagen så stod jag inne i badrummet och fixade håret. Samtidigt så stod jag och nynnade på Man in the mirror av Michael Jackson. Precis när jag hade blivit nöjd med håret så märkte jag i spegeln att Vanessa stod bakom mig och såg ut som om hon skulle svimma när som helst. Jag log och vände mig om för att dra in henne i en kram.

”Hey, du behöver inte vara nervös, okej? Det kommer gå bra.” jag kände att Vanessa skakade på huvudet i mitt bröst och jag skrattade åt henne. Hon drog sig undan och ställde sig med armarna i kors över bröstet.

”Det är inte kul, Justin.” Hon tittade på mig med en irriterad blick och jag kunde inte hjälpa att jag skrattade till igen. Hon blev bara ännu surare för det och började gå ut ur badrummet men jag hann ta tag i hennes arm och stoppa henne.

”Kom igen Vanessa, det här är ju löjligt. Det finns inget att vara nervös för! Mamma gillar dig, det vet du.” hon drog sig loss från mitt grepp och ställde sig en bit ifrån mig.

”Jo det är det faktiskt. Du hade också vart nervös om du hade varit mig, och hur kul hade det vart om jag hade stått och skrattat åt dig då?” jag gick fram till henne och drog in henne i en kram igen innan hon hann göra något och höll fast henne där i ett fast tag.

”Förlåt.” jag mumlade tyst i hennes öra och hon rös till. Innan jag släppte taget om henne så kysste jag henne på halsen och jag kunde känna hur hon log för sig själv. Jag släppte henne och höll henne på en armlängds avstånd så att jag kunde se att hon hade lugnat ner sig igen. Inte förrän då såg jag hur hon såg ut. Hennes hår böljade ner i stora naturliga lockar och hennes ansikte hade inte alls mycket smink på sig. Hon hade på sig en tunn blus som hon hade stoppat innan för ett par svarta skinny-jeans. Hon matchade hela outfiten med lite armband, ringar och, till min förvåning, en väldigt välbekant klocka.

”Är inte den där min?” jag pekade ner på hennes vänstra arm där min klocka hängde lite löst och Vanessa gömde snabbt händerna bakom ryggen och stoppade in båda läpparna i munnen.

”Kanske.” jag skrattade åt henne och skakade samtidigt på huvudet.

”Den passar dig. Och du är väldigt vacker ikväll också.” hon gav mig ett snett leende och tittade blygt ner i marken när hon drog bak en hårslinga bakom örat.

 

”Justin, Vanessa, vi åker nu.” min pappas röst lät tydligt in genom den stängda badrumsdörren och jag tog Vanessas hand i min vi gick ut till hallen där min pappa var i full fart med att försöka få på Jazzy och Jaxon deras ytterkläder.

 

 ♥

 

Så fort bilens motor hade stängts av så tryckte jag till Vanessas hand lite, som hade legat i min sen vi var i badrummet där hemma.

”Är du redo?” hon vände sig mot mig och nickade lite löst med ett svagt leende på läpparna. Tillsammans så gick vi ut ur bilen och följde efter min pappa och små-syskon mot dörren till huset.

 

 

Det tog inte lång tid efter att vi hade knackat som min mamma öppnade den och brast ut i ett glatt ”hej”. Hon kramade om min pappa och klappade både Jazzy och Jaxon på huvudet innan de hade hunnit flänga av sig alla ytterkläder och sprungit in för att leka. Jag gick innanför dörren och drog Vanessa med mig. Vi tog av oss våra jackor och hängde upp dem på klädhängaren som stod vid sidan av dörren innan vi började hälsa på mamma och båda mina morföräldrar. Jag gav min mamma en kram och sa att jag hade saknat henne innan jag gick vidare till min mormor och morfar som båda två stod med stora leenden på sina läppar. Jag märke att Vanessa hela tiden höll sig lite i bakgrunden och när jag vände mig om för att titta på henne så såg jag att hon också flackade med blicken hela tiden och lekte med sina fingrar. Min mamma gick fram till henne och gav henne en stor och lång kram. Vanessa verkade slappna av lite när mamma viskade något i hennes öra och gav henne sen ett leende. När de hade släppt varandra så kom Vanessa fram till mig och ställde sig bredvid mig. Jag tog hennes hand och drog henne intill min kropp. Jag tittade på henne och sen på min mormor och morfar som väntade på att jag skulle presentera dem.

”Vanessa, det här är min mormor och morfar.” jag gjorde en liten gest mot dem. ”Och det här,” jag gav Vanessa en puss på kinden innan jag fortsatte. ”är min Vanessa. Min flickvän.”

Det kändes bra att säga det ordet. Att äntligen kunna presentera henne som min flickvän gav mig fjärilar i magen, vilket Vanessa också gjorde bara hon tittade på mig. Vanessa sträckte fram en hand mot min mormor för att hälsa men istället för att ta den så drog hon in Vanessa i en kram istället.

”Du kan kalla mig Diane.” de släppte varandra och Vanessa gick vidare till morfar som också han kramade om henne.

”Jag är Bruce. Välkommen till familjen.” Vanessa tackade och log blygt ner mot golvet och ställde sig bredvid mig igen. Jag la min arm om hennes midja och drog henne så tätt intill mig som det gick.

”Se. Jag sa ju att det inte var någon fara. De gillar dig redan.” jag viskade i hennes öra så att bara hon hörde och hon fnittrade till lite.

 

”Så, vem är hungrig? Maten står redan på bordet.” och med mammas ord så gick vi alla in till matsalen där allt redan var framdukat och maten stod placerad i mitten. Jag kände hur min mage kurrade till av hunger och jag kunde inte vänta tills jag kunde få känna smaken av min mormors grymt gode mat igen.


Alltså, jag känner att det här börjar spåra ut lite! :s

Jag försöker verkligen att skriva så ofta jag hinner men det funkar inte särskilt bra.

Snart är det ju dock Jullov så då kanske jag kommer ikapp lite, vi får se.


5 KOMMENTARER TILL NÄSTA KAPITEL 


♥ Chapter 32 ♥


Med Justins hand sluten runt min gick vi båda två in genom ytterdörren till huset. Från köket så hördes de skratt och bestick som skrapade mot tallrikar. Precis innan vi rundade hörnet till köket så släppte jag taget om Justins hand, men han tog genast ett fast tag om min igen. Jag stannade upp och tittade på honom.

 

”Det är lika bra att de får veta det nu direkt.” jag skakade skräckslaget på huvudet.

 

”Tänk så gillar de inte att du och jag är tillsammans? Tänk så slänger Jeremy ut mig och…” Justin släppte min hand igen för att lägga båda sina över mina kinder och trycka sina läppar mot min panna i en lätt kyss. När han hade dragit sig undan så tittade han på mig med en allvarlig blick.

 

”Tro mig, pappa kommer bli glad och det kommer Jazzy och Jaxo också. De älskar dig, okej? Jag lovar.” hans röst var lika allvarlig och övertygande som hans ögon och jag nickade mot honom. Han gav mig ett leende och tog min hand i sin och drog med mig in i köket. Justin hälsade god morgon till alla och plötsligt så var det tre huvuden som satt och tittade förvånat på oss. Jeremys blick gled sakta ner mot våra sammanflätade fingrar och kollade sen misstänksamt på oss två.

 

”Och vad är det här?” mitt hjärta sjönk. Nu skulle han kasta ut mig och skälla på mig för att jag blev tillsammans med hans son när jag egentligen bara skulle jobba. Jag tittade upp på Justin som konstigt nog bara stod och flinade stort åt sin pappa.

 

”Vi,” Justins blick mötte min och jag kunde inte annat än att bli lugn av det. ”är nu tillsammans.” jag kunde inte låta bli att le stort och fånigt av meningen och jag kände hur jag rodnade lite. Det var helt knäpptyst i köket för några sekunder medan alla lät det här sjunka in men tillslut slutade det med jubel från Jazzy.

 

”Vanessa kommer vara den bästa storasystern någonsin!” jag, Justin och Jeremy skrattade åt henne och sen anslöt jag och Justin oss vid bordet för att äta en härlig frukost tillsammans alla 5. Hela tiden satt jag så nära Justin som möjligt. Jag ville aldrig lämna hans sida, det var där jag hörde hemma från och med nu. För alltid.

 

 ♥

 

Efter en väldigt utdragen frukost så hade resten av dagen tillbringats med både Justin och barnen vid poolen på baksidan. Jeremy hade åkt iväg och han skulle inte komma hem förrän på natten. Jag och Justin planerade att ha en liten ”festkväll” tillsammans med Jazzy och Jaxon och de tyckte att det lät riktigt roligt. Jag hade skickat iväg Justin till affären för att handla mat och godis och allt annat som skulle behövas medan jag stannade hemma med de små.

När Justin kom hem så hade jag hunnit få Jazzy och Jaxon att duscha och städa undan allt i deras rum. Jag gick ut för att möta Justin vid bilen och hjälpa honom med alla påsar som han hade fyllt med allt från mat till partyhattar. Jag kastade mina armar runt hans hals och gav honom en lång kyss på läpparna innan jag drog mig undan.

 

”Hej, pojkvän.” Justin log stort och pussade mig på kinden och plockade sen upp en påsa i var hand. Jag gjorde det samma och sen gick vi in till Jazzy och Jaxon som sprang runt i köket och jagade varandra.

 

Jag och Justin plockade upp alla varor på köksbänken och la allting i ordning.

Vi började sen hjälpas åt med maten, vilket hade blivit tacos. Justin satte Jazzy på att steka köttfärsen och Jaxon på att duka riktigt fint inne i vardagsrummet. Jag tog på mig skärningen av grönsaker och likaså Justin. Så fort maten var klar så tog vi in alla skålar och sånt till vardagsrummet där Jaxon tydligen hade gått lös.

Överallt låg de serpentiner och annat festligt och på bordet låg de massor med julgransglitter.

 

”Vad har du gjort, Jaxo?” Justin gav sin lillebror en kram och skrattade åt hans mästerverk medan jag gick fram till hyllan vid sidan av TV:n för att plocka fram min absoluta favoritfilm, Lejonkungen, och satte sen in den i DVD:n.

 

Vi satte oss ner i sofforna och började äta. Jag hade inte märkt hur hungrig jag var förrän nu och jag kände hur jag verkligen kunde njuta av den goda maten vi hade lyckats laga. Jag tror att de andra tyckte det var lika gott och att de var lika hungriga som jag eftersom de satt helt tysta och bara åt. När jag tittade på hur alla de andra tre gjorde sina tacos så kunde jag inte låta bli att skratta. De kollade alla på mig med en frågande blick.

 

”Ni är verkligen syskon, eller hur? Ni gör exakt likadant.” jag tyckte det här var otroligt roligt medan de bara verkade tycka att jag var störd som kunde se det roliga i det där. Justin, Jazmyn och Jaxon var ännu mer lika än vad man någonsin har trott och det roade mig.

 

 ♥

 

”Okej, lyssna nu allihopa.” jag klappade i händerna och fick de tre syskonen Biebers uppmärksamhet när filmen hade tagit slut och vi alla var mätta och belåtna. ”Vad säger ni om att göra det här på mitt vis nu?” Jazmyn och Jaxon skrek sitt svar och jag skrattade åt hur taggade de fortfarande verkade vara även om halva kvällen redan hade gått.

 

”Justin, gör redo högtalaren och flyttar sofforna så att vi får lite plats. Jazmyn och Jaxon, ni följer med mig.” precis som jag hade sagt så gick Justin till högtalaren medan vi andra 3 gick till Justins rum för att hämta 4 av hans många kepsar, några solglasögon och hans Mac. När vi kom tillbaka till vardagsrummet så stod Justin och tittade undrande på oss.

 

”Vad ska vi göra?” jag log bara lurigt mot honom.

Jag placerade Mac:en på en byrå och gick in på webbkameran och justerade skärmen lite så att det var perfekt. Sen gick jag fram till högtalaren och pluggade in min mobil.

”Okej, såhär går det till: jag sätter på musik, vi dansar och är helt galna medan vi filmar med Mac:en och sen gör vi en musikvideo av det. Och såklart så lägger vi ut den på Youtube så att alla kan se hur grymma vi är!” Justin kollade konstigt på mig och skrattade löst. ”Vadå? Detta brukar jag och min bästis Sophia göra hela tiden. Det är skit kul!” jag satte på en bra låt och höjde volymen lite innan jag började filma med datorn. Jaxon var den som började dansa först. Efter en stund så gjorde jag honom sällskap och tog på mig en av Justins kepsar och hans svarta Ray-Bans.

 

 ♥

 

Det tog inte lång tid innan vi var igång allihopa och dansade som galningar och sjöng med i låtarna. Hela tiden var det någon som gjorde ett konstigt danssteg och vi bröt ut i skratt.  Jag tror att vi hade hållit på i ungefär 20 minuter när Boyfriend började spelas. Jazzy studsade av glädje och klappade i händerna.

 

”Kom Vanessa, vi gör vår dans!” jag skrattade åt henne och vi ställde upp oss så som vi hade kommit på i början av sommaren innan Justin hade kommit till Stratford.

 

”Jaxon, kom. Du är också med på den här, eller hur?” Jaxon hoppade in direkt och började med sin version av dansen vi alla hade hjälpt till med att komma på. Justin stod lutad mot soffans rygg och studerade mina rörelser. Han skrattade till lite då och då när jag gjorde något fult och jag kunde inte låta bli att le. När den sista refrängen kom så hade Justin studerat in dansstegen och han hoppade in vid min vänstra sida.

 

 

Låten tog slut och vi alla var helt slut. Barnen jublade över att vi hade lyckats felfritt genom hela låten och jag gjorde high-five med de båda. Plötsligt så kände jag ett par armar som slöt sig runt min kropp bakifrån och Justin pussade mig på huvudet. Jag rodnade lite och vände mig om för att titta på honom när han böjde sig ner och gav mig en puss på munnen.

 

”Ew!” både Jaxon och Jazzys röster hördes tydligt trots musiken som fortfarande var på och jag och Justin skrattade åt dem. Han släppte mig för att springa emot dem och plocka upp båda och sen slänga de i soffan för att kittlas. Jag log åt dem och gick sen fram till datorn för att stänga av kameran. Jag gjorde en slängkyss mot den och stängde sen ner allt innan jag pluggade ur min mobil.

”Dags för film alla barn!”

”Aye! Jag är inget barn!” Justin tittade på mig med spelad förolämpad röst men jag nickade bara. ”Jag är äldre än dig, du är bara 17!” jag räckte ut tungan åt honom och log sen.

 

 ♥

 

När vi hade fått i ordning i vardagsrummet så placerade vi oss alla tätt ihop i soffan och satte på Hitta Nemo på TV:n. Det tog inte lång tid innan både Jazmyn och Jaxon hade somnat i Justins knä. Jag kunde inte klaga på dem för jag var minst lika trött efter kvällen. Vi tittade klart på filmen och bar sen in de små till deras sängar. Jag tog Jaxon och Justin tog Jazmyn. När vi hade stoppat om dem och sagt god natt så gick vi till Justin rum för att, vi också, gå och lägga oss.

Jag tog av mig till underkläderna och plockade sen upp en av Justins vita t-shirtar som låg hängd över stolen. När jag hade dragit den över huvudet så hoppade jag ner i sängen och drog täcket upp till hakan. Justin gjorde mig sällskap bara några sekunder senare, han iklädd endast kalsonger, och la sig tätt intill mig. Jag gosade in mitt ansikte i hans bröst och drog in hans doft. Justin pussade mig på hjässan.

”God natt, flickvän.” jag log stort och kände hur det pirrade till i min mage.

”God natt.”

 

Världens sämsta sätt att vakna på var att någon slängde sig över en, och det var precis vad som hände nu. Jag grymtade till och försökte putta bort den som nu satt på mig, vilket jag antog var Jazzy.

 

”Jazzy, snälla. Kan du gå av mig?” jag möttes av ett välbekant skratt men det tillhörde inte Jazzy. Mina ögon flög upp och jag möttes av Vanessas busiga leende. Hon satt gränsle över mig med sina ben på var sin sida om mina höfter och händerna placerade på mitt bröst.

 

”Dags att vakna, sömntuta. Jag har gjort frukost.” Hon böjde sig ner för att kyssa mig och det gjorde jag gladeligen. Jag placerade mina händer på hennes höfter och grävde in mina fingrar lite granna. Istället för att fortsätta med kyssen så drog hon sig undan och hoppade av mig.

 

”Upp och hoppa nu.”

 

”Ja, mamma!” hon skrattade bara åt mig och gick ut.

 

 

Konstigt nog så gick jag upp så fort Vanessa hade stängt dörren efter sig och började ta på mig kläder. Precis innan jag skulle gå så började min mobil ringa så jag plockade upp den ur fickan och tittade på skärmen.”Mamma” stod det och en bild på min älskade mamma lyste upp. Jag svarade genast och tryckte mobilen mot mitt öra.

 

”Hej, mamma.”

 

”Hej, älskling. Jag saknar dig.” jag kände hur glad jag blev av att höra min mammas röst. Jag hade inte sett henne sen den veckan då jag bodde hos henne och min mormor och morfar i början av sommaren.

 

”Jag saknar dig med. Hur är det? Hur mår mormor och morfar?”

 

”Jodå, det är bra med oss. Vi bara undrar när du kommer över igen? Du har verkat ha fullt upp där hemma hos pappa?”jag log åt det där och jag visste att hon hade en aning om vad som var på gång att hända mellan mig och Vanessa redan då under konserten i Toronto.

 

”Ja, det har hänt några saker sen Toronto.”

 

”Som vadå?” i bakgrunden kunde jag höra både min mormors och morfars röster som frågade vad jag sa och jag log åt dem. De var alltid så nyfikna med allt.

 

”Jo, du vet Vanessa Jones? Hon som jobbar här och var med på konserten?”

 

”Jag vet vem hon är, och? Vad är det med henne?” jag tog ett djupt andetag och log stort åt det jag skulle säga.

 

”Vi är tillsammans.” det blev helt knäpptyst i andra änden, vilket jag inte hade sett komma. Jag trodde att min mamma skulle bli glad men hon sa inte ett ord Det var knappt att jag hörde hennes andetag och jag blev genast rädd. Jag trodde att hon gillade Vanessa? Det gjorde hon i Toronto i alla fall. Men tydligen inte längre.


Förlåt för dålig uppdatering, den suger verkligen!

Jag försöker verkligen hinna med att skriva samtidigt som jag gör alla läxor. Jag hoppas att jag inte förlorar alla mina läsare på grund av detta... :/

Jag tänkte att jag varje måndag ska lägga ut ett nytt kapitel, då har jag tid att skriva och då kommer ni alltid att garanterat att få ett kapitel i veckan. Men det kan också bli mer :D

 

5 KOMMENTARER TILL NÄSTA KAPITEL 

Stay Tuned! ;)


Svar på kommentar!


 
SVAR; Om jag hinner så börjar jag så fort jag har lagt ut det senaste kapitlet och oftast så har jag nästan ett helt kapitel klart när jag har fått 5 kommentarer. Saken är den att när det dröjer ett tag innan nästa kommer ut så är det för att jag har massor med läxor att göra eller så är jag upptagen med annat :)
 
Fortsätt att kommentera, jag uppskattar när ni gör det!
Kram <3

♥ Chapter 31 ♥

Glöm inte gilla bloggen på Facebook!

 

www.facebook.com/JustindBieberNovells


 

Solen lyste starkt och jag kunde känna hur den redan hade värmt upp stugan. Jag öppnade ögonen sakta och sneglade ut genom fönstret. Det var helt klart på himlen och inga moln syntes så långt ögat kunde nå. Idag skulle det antagligen bli bad i poolen igen med Jazmyn och Jaxon. Jag kunde se framför mig hur båda de små flög upp ur sängarna och skyffla i sig frukost för att sen komma hoppa i vattnet så snabbt som möjligt. Det var alltid lika roligt att se hur glada de blev när jag kom in i deras rum och sa att det var fint väder ute.

Plötsligt så kunde jag känna hur något snuddade vid min rygg och mitt hjärta stannade till för en sekund av rädsla. Jag satte mig upp och vände mig snabbt om för att mötas av en djupt sovande Justin. Jag släppte ut luften som jag tydligen hade hållit inne och log. Han såg så söt och avslappnad ut där han låg. Jag sträckte mig efter min mobil som låg på nattduksbordet precis vid sidan av sängen och tog upp kameran. Jag tryckte på knappen som tog kort och jag hoppades att ljudet som kom inte skulle väcka honom. Jag gick in på min Twitter, som jag inte hade använt på hela sommaren, och la ut bilden på Justin.

”@justinbieber Sleepin’ Beauty” jag skickade iväg tweeten, låste mobilen och la den ifrån mig igen. Jag la mig ner igen med huvudet mot Justins bara bröst. Jag drog in hans lukt genom näsan och log. Han luktade verkligen himmelskt och jag skulle aldrig någonsin glömma den doften. Jag blundade igen och borrade mitt huvud djupare in i Justins bröst innan jag började tänka tillbaka på gårkvällen.

 

 ♥

 

”Detta kanske låter lite töntigt, men…” Justin pausade och plockade upp det riktigt vackra halsbandet ur den blå asken som jag precis hade fått av honom. Han höll det framför mig och jag såg hur det lilla silverhjärtat med små stenar på sakta dinglade fram och tillbaka. ”Vill du bli min flickvän?”

 

Mitt hjärta stannade och jag kunde känna hur tårar hade börjat bildas i mina ögon. Jag la min ena hand över munnen, helt chockad. Jag hade verkligen inte sett det här komma när han sa att han hade en överraskning till mig. Jag hade inte anat någonting. Som jag hade sagt till Justin tidigare, så hatade jag överraskningar. Jag hatade dem verkligen. Men jag kunde inte klaga nu. Detta var den allra bästa överraskningen någonsin! Detta var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse.

 

När jag satt på planet på väg hit så det enda jag gjorde var att hoppas att jag skulle träffa Justin Bieber, min allra största idol, och ta ett kort med honom och få hans autograf. Men hela min värld vändes upp och ner när jag fick det där brevet från Jeremy.

 

”…Jag väntade med att berätta det här tills nu för jag ville inte att någon annan skulle försöka få jobbet som au pair och göra det bara för att få träffa min son. Du vet redan vem det är slår jag vad om. Mitt namn är inte Mr. Kingsley. Mitt riktiga namn är Jeremy Bieber.”

 

När jag hade fått reda på att jag skulle bli au pair så hade jag inte tänkt mig att allt det här skulle hända. Jag var en Belieber och det var 1 på flera miljoner att jag ens skulle få träffa Justin. Och nu stod jag här, mitt emot honom, och han frågade om jag ville bli hans flickvän.

 

Min hjärna började äntligen fungera igen efter vad som kändes som evigheter. Jag började långsamt komma tillbaka till nuet och jag kunde se Justins oroliga min som studerade mina ögon. Jag tog sakta bort min hand från munnen och nickade löst. Hans ansikte började lysa upp och jag kunde inte vara gladare över att ha fått se den lyckan som spred sig i hans ögon. Den synen skulle alltid finnas i mitt huvud.

 

”Ja. Det är klart jag vill det, Justin.” han tog genast tag om min midja och drog mig snabbt intill sin kropp. Han tryckte sina läppar mot mina och gav mig den allra bästa kyssen någonsin.

 

Jag kysste honom tillbaka och la mina händer i hans nacke för att sen börja leka lite med hans hår. Jag visste att han gillade när jag gjorde så för hans fingrar borrade sig in i min midja och han kysste mig hårdare. Efter ett tag så drog han sig undan och hämtade luft. Mina andetag var ojämna men jag skulle inte klaga. Jag tittade upp i Justins ansikte och såg att han hade ett stort leende på läpparna. Han höll upp halsbandet igen.

 

”Får jag?” jag nickade och vände mig om. Jag samlade upp håret i händerna och höll undan det så att Justin skulle komma åt och knäppa halsbandet i nacken på mig. Han gjorde så att det låg tillrätta och gav mig sen en kyss bakom mitt öra. Precis på det stället var jag som svagast och jag suckade lätt. Jag kände hur Justins starka armar la sig på min mage och kyssarna fortsatte. Jag la min ena hand på hans armar medan jag fortfarande höll undan håret med den andra. Alldeles för tidigt så slutade han att kyssa mig och jag kunde känna hans andetag mot min nacke.

 

”Du är så vacker, Vanessa Jones.” jag log när jag hörde honom viska det där orden i mitt öra och jag kände hur en varm känsla spred sig i min kropp. Jag var världens lyckligaste tjej. Jag var Justin Biebers flickvän.

 

 ♥

 

Vi gick hand i hand på gången och stannade sen utanför dörren in till min lilla stuga. Vi hade stannat kvar uppe på kullen en stund efter att solen hade gått ner men det blev tillslut för kallt för att vara ute så vi åkte hemåt igen.

 

Jag och Justin stod ansikte mot ansikte och han bara tittade på mig med världens största glimt i ögat. Han log mot mig och drog in mig i en varm och lång kram. Jag placerade mina armar runt honom och lutade huvudet mot hans bröst och blundade. Vi stod där ett tag och bara höll om varandra innan han drog sig undan för att kolla ner på mig.

”Tack för ikväll. Det var en av de bästa kvällarna.” jag kunde inte låta bli att le stort åt det han sa och jag höll verkligen med.

”Den bästa än så länge. Tack Justin.”

”Klockan är mycket och du är antagligen trött.” precis när han sa det så slant det ut en stor gäspning ur min mun och vi skrattade båda två.

”God natt, Nessie.” han tog mitt ansikte i sina händer och böjde sig ner för att ge mig en mjuk kyss.

Hans läppar började sakta röra sig mot mina och jag sa inte nej till det. Kyssen började bli mer intensivare för varje sekund och jag la mina armar runt hans nacke ännu en gång för att trycka honom närmare mig. Det tog inte lång tid innan våra tungor lekte med varandra och jag kunde känna hur hans fingrar spände sig hårdare runt mina kinder. Sakta men säkert började jag backa bakåt mot dörren, fortfarande med Justins läppar hårt pressade mot mina, och öppnade den för att förflytta oss in. På bara någon sekund så hade Justin snabbt stängt dörren och tryckt upp mig mot den. Hans händer var placerade på varsin sida om mitt huvud.

 

Det hade varit fel av mig att säga att jag inte ville ha honom just i den stunden, för det ville jag verkligen. Vi var nu tillbaka där vi var på morgonen, jag stod tryckt mot dörren medan Justin stod med händer på min rygg under linnet och jackan. Hans mjuka och lätta rörelser gjorde att jag stönade till mot hans läppar och jag kunde känna hur han log lite. Han lämnade mina läppar för att sakta börja dra av mig min jacka och jag hjälpte till. Han slängde den på golvet bredvid oss och tryckte sen sina läppar mot mina igen, med mer kraft den här gången.

”Du är så vacker.” han viskade tyst mot mina läppar och började backa mot sängen.

 

 ♥

 

Jag på rygg i sängen med Justins kropp över mig. Han höll sig halvt uppe med armarna för att inte all hans tyngd skulle ligga på mig och hans läppar rörde sig fortfarande mot mina. Jag kunde inte beskriva känslan jag hade i kroppen men den var helt underbar i alla fall. Det kändes som om allting bara var en dröm, men det var det inte. Detta var verklighet. Jag låg här och kysstes med Justin Bieber, min pojkvän.

 

Mina händer vandrade över hans rygg, upp till hans hår och ner. Jag tog tag i kanten av hans vita t-shirt och drog den uppåt. Han fattade vinken och släppte mina läppar för att låta mig dra t-shirten över hans huvud och slänga den på golvet. Jag kunde inte låta bli att stirra på hans mage och Justin såg antagligen minblick för han skrattade lite innan han böjde sig ner och kysste mig igen. Jag la mina händer på hans bröst och började dra naglarna lite löst neråt mot magen och hans reaktion gav mig en energikick. Han stönade till mot mina läppar och gjorde kyssen mer intensiv än vad den redan var. Jag fortsatte att dra naglarna över hans bröst bara för att reta honom lite och det slutade med att han snabbt fick av mitt linne.

 

Denna gången var det min tur att skratta åt Justin, vars blick var på mina bröst eftersom jag nu låg under honom i endast BH. Både jag och Justin andades i en ojämn takt på grund av allt kyssandes och vi tog nu en kort paus. Jag låg och tittade på hans armmuskler och började sen smeka dem. Muskler var något som jag alltid hade vart attraherad av och det var ett stort plus i kanten att Justin var så vältränad. Mina tankar avbröts hastigt när Justin började placera massormed kyssar i min hals. Han vandrade från min käke och bak till mitt öra. Han hittade min svaga punkt precis bakom örat igen och ett lätt stön lämnade mina läppar. Jag kände hur hans händer letade sig fram över min mage och innan jag han reagera så kupade han sin ena hand över mitt bröst.

 

 

Jag kunde inte låta bli att bli upphetsad av det här. Jag stönade mer och mer av vad Justin gjorde mot mig och jag tryckte min kropp närmare honom. Plötsligt slutade han kyssa mig och andades bara tungt i mitt öra.

VI låg tysta och bara andades, vi rörde oss inte en millimeter. Efter ett tag så flyttade sig Justin så att han nu låg bredvid mig istället för över. Jag vände mig så att jag låg ansikte mot ansikte med honom och tittade in i hans nötbruna ögon. Han log mot mig och strök mig över kinden innan han gav mig en puss i pannan.

”Nu sover vi.” jag nickade bara och la mitt huvud mot hans bröst medan han la sin arm beskyddande över mig och höll mig så nära hans kropp som möjligt. Vi skulle inte gå längre än vad vi hade gjort ikväll. Det var alldeles för tidigt för det. Jag var glad av att det var Justin som hade tagit det beslutet eftersom jag inte ville verka rädd. För det var jag verkligen inte. Justin hade lovat när vi var vid kullen att han alltid skulle skydda mig och jag skulle aldrig kunna vara rädd med honom vid min sida.

 

 ♥

 

”Hey, beautiful.” Justins hesa morgonröst ryckte mig från mina tankar om gårkvällen och jag lyfte mitt ansikte och tittade på honom med ett leende. Han gav mig en puss och log tillbaka. ”Sovit gott?” jag nickade bara och fortsatte att titta på hans vackra ansikte. Han skrattade åt mig och pussade mig i pannan innan han satte sig upp.

Han kollade på klockan och sträckte sen på sig lite innan han klappade mig lätt på magen och ställde sig upp.

”Dags att jobba för dig. Upp och hoppa!”


Okej, vad tyckte ni? Vet inte riktigt om jag gillar detta kapitlet men aa.

Jag kämpar för fullt med att skriva novellen och göra massa läxor samtidigt. Det är svårt men jag klarar det! 

 

5 KOMMENTARER TILL NÄSTA KAPITEL 

Stay Tuned! ;)


♥ Chapter 30 ♥

Glöm inte att gilla bloggen på Facebook!

 

www.facebook.com/JustindBieberNovells


 

 

Jag tog upp min V-ringade, vita t-shirt från stolen i mitt rum och drog den över huvudet. Jag var nästan helt redo för att hämta Vanessa och åka till restaurangen där vi skulle äta middag. Allting var perfekt planerat inför kvällen och jag hoppades på att allt skulle gå helt felfritt. Jag hade pratat med pappa på morgonen och han hade glatt sagt att han kunde vara hemma med Jazzy och Jaxon ikväll.

 

 

”Inte visste jag att du och Vanessa hade något på gång.” jag himlade med ögonen mot honom men kunde inte låta bli att le. ”När hände det här?”

”När vi var i Toronto.” min pappa gav mig ett stort leende och kramade om mig.

”Hon är verkligen en snäll och jätte söt tjej, Justin. Ta vara på henne.”

”Pappa, vi är inte ens tillsammans, okej. Vi dejtar bara.” han tog ett steg tillbaka och gav mig en lurig blick.

”Vänta du bara och se efter ikväll.” med de orden gick han ut ur köket och lämnade mig där ensam.

 

 

Jag log när jag tänkte på det som pappa hade sagt till mig. Jag hoppades verkligen att kvällen skulle bli lyckad och att den skulle gå som planerat, annars var det kört.

Jag sneglade på klockan och den var exakt kvart över 7. Jag hade sagt till Vanessa att vara klar vid halv 8 så att vi kunde åka direkt när jag hämtade henne i stugan. Jag gick in till mitt badrum för att fixa håret och när jag var klar med det drog jag på mig en svart väst och ett halsband. Jag kollade så att jag såg någorlunda okej ut för en dejt och drog en hand genom håret en sista gång. Innan jag gick så låste jag upp mobilen och gick in på Twitter.

”Wish me good luck tonight. Hope that everything goes as planned” jag skickade iväg tweeten, tog mina bilnycklar och plånbok och gick sen till pappa för att säga hejdå.

 

 

 

Det tog bara några få sekunder innan dörren till Vanessas stuga öppnades och hon visade sig i öppningen med ett stort leende på läpparna, och som vanligt så såg hon lika vacker ut som alltid. Hon hade på sig ett vitt linne med volanger på och en ljus-beige jacka över det. Hon bar också ett par svarta stuprörsjeans och svarta pumps på fötterna. För att knyta ihop hela looken så hade hon smycken som matchade nitarna på jackan. Jag blev stum för ett ögonblick men när jag kom tillbaka så gav jag henne en kram och kände doften av hennes parfym. Hennes underbara hår låg perfekt platt över ryggen.

”Är du klar?”

”Yes, ska bara hämta väskan och mobilen.” hon sprang in och kom sen tillbaka med en väska hängande över axeln. Vi gick tillsammans till min bil och körde sen iväg till restaurangen där jag hade bokat bord.

 

 ♥

 

”Alltså, det där var så gott men jag är så mätt så om jag äter en enda liten bit mat till så kommer jag att spricka.” Vanessa höll sig för magen och tog ett djupt andetag.

”Synd att jag hade tänkt ge dig en stor tårta när vi kom hem. Då får jag väl be Jazzy och Jaxon att äta den då.”

”Sa du tårta?” hennes ögon lös upp och hon såg väldigt exalterad ut. Jag skrattade åt henne och skakade på huvudet.

”Jag skämtade, Nessie.” hon såg sur ut och la armarna i kors över brösten.

”Men jag ville ju ha tårta.” jag skrattade henne igen och gav henne en lätt kram.

”Hur mycket kan du äta egentligen?” hon ryckte bara på axlarna och log.

”Jag gillar mat helt enkelt.” hon skrattade åt sig själv och vi började gå mot bilen.

”Så, är du redo för din överraskning?” jag gav henne en lurig blick och hon såg lättad ut.

”Ja, äntligen! Jag har väntat sen igår som en galning och försökt lista ut vad det är. Jag hatar överraskningar egentligen.” jag öppnade bildörren för henne och hon tackade och hoppade in.

När jag gick runt till min sida så hoppades jag att även om hon inte gillade överraskningar så skulle hon älska den här i alla fall. Jag hoppade in i förarsätet och startade motorn på bilen. Jag tittade på Vanessa som satt med händerna i knät och tittade nyfiket på mig.

”Vart ska vi?”

”Du får se.” hon suckade och himlade med ögonen. Jag skrattade tyst åt henne och körde sen ut på vägen.

 

 ♥

 

Det tog ungefär en kvart att köra dit vi var på väg och Vanessa verkade lättad när jag stannade bilen. Solen hade börjat gå ner nu och mörkret började falla över oss. Vi båda klev ut ur bilen och jag gick runt till Vanessa som stod och tittade sig runt. Vi hade kört in på en liten väg som tog slut nedanför en stor kulle, och det var där vi var nu. Vanessa gav mig en misstänksam blick.

”Borde jag vara rädd? Det är väldigt off det här stället, menar jag.” jag skrattade och gav henne en puss på kinden.

”Absolut inte. Jag lovar att alltid skydda dig, vad som än händer.” hon tittade generat ner i marken och strök en hårslinga bakom ena örat. Jag sträckte ut min hand mot henne och hon tittade fört på den innan hon tog den i sin egen.

”Vart ska vi?”

”Upp dit.” jag pekade upp mot kullen och Vanessa gav ifrån sig ett förvånat ljud.

”I de här skorna? Skulle inte tro det, Bieber.”

”Jag kan alltid bära dig.” jag tittade på henne med ett snett leende och hon skakade på huvudet. Hon släppte min hand för att ta av sig skorna och hon blev genast 10 centimeter kortare än innan. Hon höll sina skor i ena handen medan hon tog min hand igen. Jag skrattade åt henne och började sen gå uppför den ganska branta backen med Vanessa vid min sida.

 

 

När vi hade tagit oss nästan hela vägen upp så märkte vi att det var ljusare än där nere vid bilen. Jag och Vanessa hade pratat om lite allt möjligt medan vi tog oss uppåt. Hon var i stunden mitt inne i en rolig historia om när hon och hennes bästa kompis hade gjort ett ganska grovt bus under deras sista år i grundskolan när vi äntligen kom upp över krönet och möttes av solnedgångens starka strålar och hon tystnade tvärt med en flämtning. Jag tittade på hennes ansikte och såg hur imponerad hon var av utsikten. Vi var placerade uppe på den högsta kullen där man hade utsikt över en stor del av hela Stratford. Eftersom solen höll på att gå ner så kunde man se alla lampor som lös på gatorna och i husen, man såg också alla bilar som var ute och körde. Solen var på väg ner och om bara några minuter så skulle man kunna se den försvinna ner i horisonten.

”Åh Justin. Det är så vackert.” Vanessa uttryckte sig först med bara en låg viskning och jag log mot henne när jag kunde se hur hennes ögon glittrade.

”Jag vet, morfar tog med mig upp hit den kvällen innan jag och min mamma skulle flytta till Atlanta. Han sa att detta skulle vara min alldeles egna plats dit jag kunde komma när jag behövde tänka.” jag hade tittat ut över staden när jag tänkte tillbaka på den kvällen som var för så många år sen, men även om det var så länge sen så kom jag ihåg vartenda ord som min morfar hade sagt. En stund efter att jag hade slutat prata så märkte jag att Vanessa hade stått och tittat förundrat på mig hela tiden. Jag gav henne ett svagt leende och strök henne över kinden. Hon rodnade igen och jag skrockade lite lågt åt henne.

”Jag tror inte att det är någon annan än jag, morfar, och nu du då, som vet om detta stället. Det är inte så lätt att hitta vägen hit.”

”Varför tog du med mig hit då? Jag menar, tänk så ger jag en vägbeskrivning till alla.” jag vände mig så att jag stod ansikte mot ansikte med Vanessa och jag tittade henne djupt i ögonen och skakade på huvudet.

”Det skulle du aldrig göra. Det vet jag.” hon log åt mig och vi stod sådär ett tag innan hon drog sig undan och började gå fram mot kanten av kullen för att se ännu bättre. Jag tittade bara på henne där hon stod framme vid staketet, som morfar hade byggt, barfota och med skorna dinglande i ena handen. Det kom en lätt vind som tog tag i hennes bruna hår och det flög runt lite innan det la sig helt perfekt igen. Jag kunde känna hur en lätt nervositet började smyga fram i mig och jag visste inte riktigt hur jag skulle göra det jag tänkte göra. Jag visste inte hur Vanessa skulle reagera och jag var rädd att allt skulle gå helt åt skogen.

Solen var nästan precis i horisonten och jag skulle vara tvungen att göra det jag skulle direkt om jag ville hinna innan det blev helt kolsvart. Jag tog ett djupt andetag och stoppade ner handen i min jackficka för att fiska upp en blå ask. Jag höll den hårt i min vänstra hand medan jag tittade från den, till Vanessa och tillbaka. Nu gällde det, nu skulle jag göra det. Jag smög mig sakta fram mot Vanessa och innan jag hann hela vägen fram så gömde jag asken bakom ryggen. Vanessa hörde antagligen att jag kom eftersom hon vände på huvudet och tittade på mig med ett leende på hennes underbart fylliga läppar. Jag ställde mig bredvid henne där vi kanten och tittade ut mot solen. Jag blundade och räknade sakta till tre innan jag vände Vanessas ansikte mot mitt. Hon tittade bara på mig utan att säga något. Jag plockade fram den blåa asken igen från ryggen och höll den framför Vanessa. Hon stirrade bara på den och flämtade till. Jag räckte den mot henne för att hon skulle ta den och när hon gjorde det så stoppade jag snabbt händerna i jeansfickorna och väntade på att hon skulle öppna.

”Är det till mig?” jag nickade bara och sakta men säkert öppnade hon locket och drog efter andan. ”Justin…” hennes ögon var stora som golfbollar när hon tittade upp på mig. Jag log svagt mot henne och tog ett litet steg närmare, fortfarande med blicken fäst vid hennes. Jag tog tag i hennes handled, eftersom hon hade locket i handen, och tog ett djupt andetag.

”Jag gillar dig jätte mycket Vanessa, det vet du. Och jag har verkligen haft roligt denna sommaren när jag har varit med dig, men jag vill att de här stunderna vi har tillsammans ska fortsätta. Detta kanske låter lite töntigt, men…” jag tog asken ur hennes hand och plockade ur halsbandet som låg i. ”Vill du bli min flickvän?”

 

Vanessas ögon tårades och hon sa inget. Hennes fria hand la hon över sin mun medan hon fortfarande kollade mig i ögonen. Jag började bli orolig att hon skulle säga nej när hon reagerade som hon skulle. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag bara stod där med halsbandet i ena handen och hennes arm i andra och väntade. Efter vad som kändes som en evighet så tog hon bort handen från sin mun och nickade. Mitt hjärta tog ett högt skutt i bröstet och jag trodde jag hade sett fel men jag fick det bekräftat kort efter.

”Ja. Det är klart jag vill det, Justin.” jag kan inte beskriva hur lycklig jag var just när hon uttalade de orden. Jag tog ett fast tag om hennes midja för att dra henne intill mig så att jag kunde sluta samman våra läppar i en lång kyss. Hennes händer la sig snabbt i min nacke och hon började leka med mitt hår. Jag älskade när hon gjorde så och grävde in mina fingrar i hennes sida. Efter en stund så drog jag mig undan så att vi båda kunde hämta luft. Jag log stort och höll upp halsbandet, som jag fortfarande hade hängande i handen.

”Får jag?” Vanessa nickade, vände sig om och höll undan håret så att jag kunde knäppa halsbandet i nacken. Jag fixade det så att hjärtat som fanns på låg perfekt under hennes halsgrop. När jag var klar så placerade jag en kyss precis bakom hennes öra. Hon suckade lätt och lutade huvet lite åt sidan så att jag kunde komma åt bättre. Mina armar slöt sig runt hennes midja igen och jag höll henne kvar där en stund medan jag fortsatte att placera flera kyssar i hennes nacke. Vanessas ena arm höll fortfarande undan håret medan den andra hade lag sig över mina. Jag slutade kyssa henne för en sekund så att jag kunde viska tyst i hennes öra.

”Du är så vacker, Vanessa Jones.” jag kunde se hur hon log lite och jag själv kunde inte göra annat än att le det största leendet någonsin.

 

 

Vi stannade där uppe på kullen och såg solnedgången, med mina armar runt hennes kropp och hennes fingrar sammanflätade med mina. Då och då gav jag henne en kyss på kinden. Jag stod där med världens underbaraste, sötaste och snällaste tjej på jorden och jag skulle aldrig någonsin släppa taget om henne. Hon var min flickvän, och bara min.

Så... Nu är äntligen dom två tillsammans, Janessa!
Vet inte riktigt vad jag tycker om detta, men hoppas ni gillar det.
 
5 KOMMENTARER TILL NÄSTA KAPITEL 
Stay Tuned! ;)

♥ Chapter 29 ♥

Glöm inte att gilla bloggen på Facebook!

 

www.facebook.com/JustindBieberNovells


 

”Du är mer än det och jag hoppas att du känner samma sak för jag tror att vår vänskap kan utvecklas till något större. Du betyder väldigt mycket för mig och de gångerna som jag har sårat dig så har jag inte tänkt. Det var aldrig meningen att göra det, för det är det sista jag skulle göra med mening. Jag förstår om du inte vill förlåta mig, Vanessa, men jag hoppas att du gör det.”

 

 

Jag blev tyst och sneglade lite på Selena som gav mig ett leende som sa att jag hade fixat det här bra. Jag började läsa det som mina fans skrev till mig och det var allt från hat till lycka. Alla de personer som skrev att Vanessa var kompis med mig och kysste mig framför alla fansen bara för att få uppmärksamhet, gjorde mig irriterad. Jag älskar verkligen alla miljoner tjejer och killar där ute i världen som är mina Beliebers och mina fans, men när de inte stöttar mig i mina beslut så blir jag lite sårad. Tyvärr var detta något som jag inte orkade bry mig om nu. Jag orkade för en gångs skull inte bry mig om allt hat jag fick. Jag koncentrerade mig istället på alla de uppmuntrande sakerna som många skrev; ”Jag är så lycklig för din skull, Justin.”, ”hoppas att du är nöjd med dina beslut”, ”vi är lyckliga om du är lycklig”, ”jag gillade verkligen Jelena, men nu är det Janessa som gäller”. Jag log åt det där och retweetade personen som hade skrivit den sista.

 

 

”Tack för alla era snälla ord. Jag uppskattar verkligen det. Jag hoppas att ni fortfarande älskar mig även om jag ljög för er. Nu får ni hålla tummarna för min skull, att Vanessa kan…”

 

 

Ytterdörren flög upp bakom soffan där jag och Selena satt och avbröt mig mitt i en mening. Vi båda vände oss om och möttes av Vanessas blickar. Hon bara stod där och sa inte ett ord, bara tittade mig rakt i ögonen med en blick jag inte kunde läsa. Jag ställde mig upp och gick runt soffan så att jag kunde vara helt vänd mot henne.

”Vanessa, jag är så ledsen. Jag menade inte att säga sådär. Jag är verkligen jätte, jätte leds…” innan jag hann avsluta meningen så sprang Vanessa fram till mig och tryckte sina läppar mot mina. Mina händer slöt sig runt hennes midja och jag kysste henne tillbaka. I bakgrunden kunde jag höra hur Selena fortsatte att prata i livestreamen.

”Och där behöver ni tyvärr inte se mer. Tack för att ni lyssnade, hejdå.”

 

 ♥

 

Efter en alldeles för kort stund så drog Vanessa sig tillbaka och hämtade andan. Jag gjorde samma sak men lutade min panna mot hennes. Jag kände hur hennes fingrar lekte lite i mitt nackhår och jag log mot henne.

”Förlåt. Du är mer än en vän för mig.” jag viskade tyst till Vanessa men jag visste att hon hörde.

”Och du är det för mig med.” jag gav henne en lätt kyss på munnen innan jag drog mig undan helt och hållet. Jag vände mig mot Selena som hade ställt sig upp och stod och tittade på oss med ett stort leende på läpparna.

”Ni är så söta tillsammans.” Jag log och drog Vanessa närmare min kropp genom att lägga ena armen runt hennes midja. Hon fnissade och lutade huvudet mot min axel.

”Tack så mycket för allt Sel. Du vet hur man ska hantera saker som dessa på det rätta sättet.” Selena nicade bara, fortfarande med leendet på läpparna, mot mig och började gå mot dörren.

”Hur som helst, så tänkte jag lämna er nu. Vi ses väl snart antar jag.” och med dem orden så lämnade hon mig och Vanessa ensamma.

 

 ♥

 

”Du måste förstå att det jag sa i Toronto var endast för att skydda dig från allt hat och skvaller. Jag menade inte ett ord av vad jag sa där.” jag och Vanessa hade suttit i soffan ett tag och pratat om det som hade hänt tidigare på morgonen och hon verkade förstå mig när jag förklarade. Hon nickade bara och gav mig ett litet leende innan och satte sig närmare mig och tittade mig djupt i ögonen.

”Jag förlåter dig, Justin. Och det har jag sagt flera gånger nu. Jag vet att du inte är den smartaste ibland och jag förstår att du inte tänkte innan du öppnade munnen.” jag skrattade åt henne och kramade om henne.

”Tack.” det var det enda jag sa till henne innan det blev tyst igen. Vi satt där i soffan väldigt länge utan att röra oss. Jag satt med ryggen lutad mot ena hörnet medan hon låg mot mig med huvudet på mitt bröst. Jag satt hela tiden och lekte med hennes fingrar och pussade henne på hjässan. Om man inte hade vetat och sett oss sitta såhär så hade man trott att vi var tillsammans, men det var vi inte. Och det tänkte jag ändra på.

 

”Aye, Nessie. I morgon, får jag bjuda dig på en dejt då?” jag kände hur hon nickade löst mot mitt bröst.

”Du behöver inte ens fråga.” Jag log och pussade henne i pannan. Mitt liv kunde inte liv kunde inte bli bättre.

 

Jag vaknade nästa morgon med ett stort leende och lyckan strömmande genom kroppen. Gårdagen hade varit helt perfekt. Justin hade, inför många av hans fans, erkänt sina känslor för mig och praktiskt taget sagt att han skulle vilja vara min. Det var som om jag levde i en enda stor dröm och att jag när som helst skulle vakna upp hemma i min säng i London. Men hur svårt det än var att tro på det, så var allt detta sant.

 

Jag hoppade snabbt upp ur sängen och tog på mig ett par korta, slitna och ljusa shorts, en löshängande, ljusrosa t-shirt, och mina vita flip-flops med lila stenar på remmarna. Jag satte upp mitt hår i en hög hästsvans och knöt sen en svart och vit bandana runt huvudet. Jag tittade mig i spegeln och log åt mig själv. Jag var verkligen så lycklig man kunde bli just nu. Jag stoppade min mobil i ena bakfickan och gick glatt mot huset för att börja med frukosten till mig och barnen.

 

 ♥

 

”Jazzy, Jaxon. Det är dags att vakna nu.” jag öppnade dörren till deras rum och gick fram till båda två för att få de att vakna till.

”Måste vi?” Jazmyn drog täcket över huvudet medan Jaxon gnällde till lite.

”Ja, det står pannkakor på bordet och jag hade tänkt att vi skulle bada i poolen idag. Men om ni hellre vill sova, så får ni väl göra det då.” så fort jag hade uttalat ordet ’bada’ så flög Jaxon upp ur sin säng och Jazmyn likaså. Jag skrattade åt dem och bad dem att klä på sig och komma ut och äta sen. De gjorde som jag sa och på nolltid så satt båda två vid köksbordet och skyfflade i sig pannkakor för fullt. Jag satte mig också ner och fick i mig lite mat eftersom jag inte hade hunnit det innan och det var riktigt gott. Jag njöt så länge jag kunde, vilket inte var särskilt länge eftersom ungarna snabbt hade ätit sig mätta och var klara för att byta om till badkläder.

”Om ni dukar av era tallrikar så går jag och hämtar era saker, okej?” lydiga som de var så började de plocka in både sina tallrikar och bestick i diskmaskinen. Jag gick bort till deras rum för att hämta deras badkläder som så fint hängde över en stol. Jag gick sen vidare till badrummet för att plocka till mig varsin handduk och sim-puffarna som behövdes.

 

 

När jag började gå tillbaka till köket och barnen som väntade på mig så hindrades jag på vägen. När jag gick förbi den ena dörren i hallen så öppnades den och jag blev indragen av Justin.

”Justin, vad håller du på med?” innan jag riktigt hann reagera så tryckte han sina läppar mot mina och började massera dem. Hans händer höll ett fast tag om min midja och jag släppte allt jag hade i famnen för att placera mina runt hans nacke. Sakta men säkert så började Justin trycka mig bakåt och tillslut så nådde jag väggen. Han tryckte mig mot den och kysste mig med en sådan energi att jag tappade andan. Justin uppfattade det här och släppte mina läppar för att ge mig luft och började istället placera sina kyssar på min hals.

”Justin…” jag stönade till och trasslade in mina fingrar i hans hår. Jag kunde känna hur hans händer letade sig fram under tröjan på min rygg. Jag var helt klart i himmelriket just då. Jag ville inte att det skulle ta slut. Jag drog bort hans huvud från mig lite så att jag kunde sluta samman våra läppar igen. Jag kände hur hans tunga letade sig fram på mina läppar och jag särade gladeligen på dem och plötsligt så hade vår kyss utvecklats till hångel.

 

 ♥

 

”Nessie! Var är du?” tyvärr så varade den här stunden inte tillräckligt länge när Jazmyn avbröt med sina rop från köket. Jag var tvungen att trycka bort Justin från mig för att hämta luft innan jag svarade.

”Jag kommer, Jazmyn.” jag tittade på Justin som stod där mittemot mig, med händerna fortfarande på min rygg, och en intensiv blick på mig. Jag log mot honom och försökte ta mig förbi honom för att gå tillbaka till barnen. Han ville tydligen inte släppa mig för han rörde sig inte en millimeter.

”Justin, jag måste gå annars kommer de komma och leta efter mig. Jag tror inte det är så bra om Jazmyn ser oss två tillsammans.” han nickade bara till svar och flyttade tillslut på sig så att jag kunde plocka upp sakerna som jag hade släppt på golvet och öppna dörren till hallen. Innan jag gick ut så vände jag mig om mot Justin som kom fram till mig och gav mig en sista kyss på munnen innan han backade.

”Jag har en överraskning till dig ikväll.” jag la huvudet på sned och tittade på honom med en nyfiken blick.

”Vad är det för något?” han skrattade lite åt mig.

”Om jag berättar så blir det ju ingen överraskning, you goof.” jag fnös till och himlade med ögonen mot honom innan jag med ett leende gick tillbaka till köket för att hjälpa Jaxon och Jazmyn på med sina baddräkter.

 

Hela tiden så kunde jag inte sluta tänka på den korta stunden med Justin inne i hans rum. Jag log när jag tänkte på det. Mitt liv var verkligen fulländat nu.


Vad tror ni överraskningen är som Vanessa ska få? :)

Även om ni inte har fått ihop 5 kommentarer så får ni ett nytt kapitel, bara för att jag är så snäll!

Jag vet att många av er inte tycker om att jag har en kommentars-limit men jag kommer faktiskt fortsätta med den.

 

5 KOMMENTARER TILL NÄSTA KAPITEL 

Stay Tuned! ;)


RSS 2.0